page title icon Godkänd Bilverkstad inleder partnerskap med Formac

Det gemensamma branschinitiativet mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF) och Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) tar nu nästa steg för att tydliggöra när en verkstad klarat kvalitetskraven för att få kalla sig en Godkänd Bilverkstad.

Via Formac kan nu de godkända bilverkstäderna erbjudas officiella skyltnings- och marknadsföringsprodukter som ger dessa verkstäder möjlighet att på ett enkelt och tydligt sätt visa sina kunder att man klarar kraven för att få kalla sig en Godkänd Bilverkstad.

”- Vi har arbetat tätt med fordonsbranschens olika aktörer och organisationer under många år så det är glädjande att vi nu även får bidra med vår expertis till ett så viktigt initiativ som Godkänd Bilverkstad är för att öka tryggheten och kvaliteten ute hos Sveriges verkstäder”, kommenterar Jacob Hermansson, Formacs VD.

”- Våra ambitioner är stora och långtgående med branschöverenskommelsen Godkänd Bilverkstad. När vi nu ser ett allt större antal verkstäder som går igenom och klarar kraven för Godkänd Bilverkstad, har det blivit nödvändigt att det även finns officiella märkningar som dessa verkstäder kan använda. Då är Formac en av de leverantörer som vi vet har lång erfarenhet av skyltar och märken, och är kända i branschen.” kommenterar Joachim Due-Boje, ansvar servicemarknad på MRF

Avtalet mellan parterna är nu undertecknat och det officiella sortimentet för Godkänd Bilverkstad är tillgängligt för inköp via Formac webbplats på formac.se.

1 svar på ”Godkänd Bilverkstad inleder partnerskap med Formac”

Kommentarer är stängda.